Första Advent

Sunday Funday eller Första Advent? Kallar det vad du vill för det är ändå samma sak! Det är redan första advent? Vart har tiden tagit vägen? Det är BARA 18 dagar kvar tills jag flyger hem till Sverige för att fira jul. Det är ju typ ingenting! Tiden har flugit förbi känns det som. Jag blinkade och nu är det helt plötsligt jul. Man kan äntligen börja spela julmusik igen. 
 
Jag vaknade upp runt tolv snåret och jag har en väldigt bra anledning till varför jag fick sova så länge. Jag kom nämligen inte hem förens 4.20 på morgone på Lördags kvällen/Söndags morgonen. Vi var ute och partyejade. Det tog lite lång tid att ta oss hem eftersom vi hoppade på lite fel bussar. Istället för typ 70 minuter hem så tog det kanske 2h och 15 minuter. Hem kom vi iallafall vilket var huvudsaken. 
 
Vi tog oss iallafall till Hampstead där det vankades en Christmas Markes längs deras High Street. Vi var inte de ända i London som tyckte att det skulle vara en bra idé att besöka en julmarknad en Söndags eftermiddag. Det var så himla mycket folk. Varför tar man med sig sin hund till sånns här event? Det är dagens fråga! Men det var mysigt ändå! 
 
Vi åt korv, Mac 'n Cheese Balls och Roasted Chestnuts (tror det är roastade kastanjer?). Dem sålde inte någr Toffee Apples denna gången vilket vi var lite besvikna över... Men men, livet går vidare. Det var live musik, karuseller, många olika marknadsstånd och mycket mat. Vi (Jag, Emelie, Tove och Diana) hade en bra söndag.
 
Jag tog med mig min kamera men var för lat för att ta några bilder. Det var så himla trångt så ville inte heller försöka trängas med den i handen så den skulle gå sönder. Men några halv bra mobil bilder blev det. 
 
 
 
Något stackars barn hade tappat sin ballong, Tomte Ballong är nu fast i trädet. TÄnk vad ledsen det barnet måste ha varit...