3 Days in One Go

Det är lördagskväll och jag har inga planer vilket är så himla skönt. Familjen har lagt sig och jag sitter på rummet med en kopp te, choklad och godissnören och bara slappar. Det var ett tag sen jag hade en kväll på helgen där inget var planerat. Annars är det alltid full rulle hela helgen. Jag tänkte skriva ihop ett inlägg om vad som hänt dessa tre sista dagarna i ett inlägg för det har inte hänt super mycket. Men jag tycker att jag alltid lyckas skriva ganska mycket även om dagen varit ganska ointressant. Vi får se hur långt detta inlägget kommer bli. 
 
Vi börjar med torsdagen så det inte blir kaos i era hjärnor eller rättare sagt i min nu när jag ska försöka återberätta vad som har hänt och inte blanda ihop dagarna. Det var en helt normal morgon där jag gav barnen frukost och tog dem till skolan. Efter drop off var det dags för vår weekly fika med au pair gänget. Denna gången besätmde vi oss för att vara tuffa och prova på ett nytt café och det levde helt klart upp till standarden. Vi satt kvar där i 2 timmar och diskuterade allt från barnen, lön, skola, framtiden, flyktingar och förintelsen. Eftersom vi är alla är från olika länder får man väldigt många olika vinklar på det vilket kan vara ganska häftigt. Att se saker och ting från ett helt nytt perspektiv som man aldrig har tänkt på det förut. 
 
Kom hem från fiket halv tolv efter en sväng in på banken. Lagade lunch (mer: varmde färdig tomatsoppa och kokade två ägg) och satte igång en maskin tvätt. Skrev till Emelie och frågade om hon hann med en kort promenad innan vi skulle hämta kidsen igen. Promenaden turned out to be inte så kort utan mer lång. Det tog mig säkert en timme att komma hem igen och då var det bara att äta en banan, ta lite pengar och sedan gå och hämta barnen.
 
På promenaden såg vi denna mannen som stod och tvättade fönstrena! Ser stadigt och stabilt ut? Vill tillägga att det var ingen som stod och höll i stegen heller...
 
Hämtade C på skolan 16.00 och tog med henne till ett café där vi köpte en kaka till henne och en till P. Eftersom C slutar 16.00 och P slutar 16.30 på torsdagarså går vi alltid till ett fik i närheten och köper snacks så det inte ska bli så drygt att vänta. Tog hem barnen och gjorde läxor samtidigt som jag "lagade" middag, pommes, fiskpinnar och nuggets, snacka om multitasking där liksom. 
 
Oskar (en annan au pair) frågade mig om jag ville träffas upp och äta glass på ice cream parlorn på High Streeten och det ville jag ju såklart eftersom jag slutade i tid! Tog även med mig Emelie (en till au pair) som ska flytta. Så vi tre satt och åt glass ute tillsammans en torsdagskväll klockan 20.00. Oskar bjöd oss även för han hade presentkort som han ville använda upp för han åker snart back home to Sweden... Sedan var det dags att dra sig hemåt för man kände inte fingrarna längre.
 
Sedan när jag vaknade på morgon var det fredag, SAY WHAT? Som ni kanske vet är fredag en ledig dag för mig oftast. Men jag vaknade inte upp så pigg som jag hade hoppats på utan kände mig yr hela dagen. Detta resluterade i att jag kollade på "The Theory of Everything" vilket är film och Stephen Hawkings liv. Den kan jag verkligen rekomendra till er alla där ute att kolla på. När den var slut åt jag lite lucnh. Vill påpeka att jag inte än har bytt om från min pyjamas. Gick sedan upp på mitt rum och satte igången film på datorn och somnade i två timmar. När jag vakande från min nap (kallas det nap om den varar i 2h?) insåg jag att mamman kommit hem med barnen och det var dags att fixa igjordningen sig lite... 
 
För vi skulle ha avskedsmiddag för Emelie som ska flytta ifrån oss i London till en annan del i London, så det är ju inte jättelångt ifrån oss som tur väl är... Så hon hade bestämt middag. Fortfarande lite yr men mycket försvann efter min tupplur så begav jag mig till Emelie där vi tillsammans gick till resturnagen. Väl där mötte vi upp Fanny, Diana och hennes kompis Sofie från la Sweden. Det blev Pasta Carabonara till middag, Chesecaake till pudding och en flaksa vin till dricka (som vi delade på). 
 
Liksom, hur awkward kan en människa bli? Kolla på mig liksom...
 
Vad som hände idag aka lördag får vi ta en annan dag för detta inlägget är redan alldeles för långt. God natt och Sov Gott!