Sorry Kompisar

Sorry Kompisar för att jag har varit en dålig bloggare och inte bloggat mer om mina vardagar. Har ingen anledning alls tills varför jag inte har bloggat men det har inte hänt super mycket. Jag har varit ledig väldigt mycket eftersom att VP är lärare och hans lektioner har varit inställda på morgonen eftersom hans elever har haft prov nu i två veckor vilket har lett till att jag har haft sovmorgon i två veckor. Jag har knappt behövt hämta kidsen heller så jag har bara "tvättat" (läs: torktumlaren är sönder så jag har inte kunnat tvättat vilket har lett till att ja har tagit all tvätt till launderetten) så jag har bara behövet lägga in den i barnens garderober. 
 
Hade tänkt blogga i fredags men det bara slipped my mind. När jag låg redo i sängen för att sova slog det mig att jag hade glömt blogga. Men idag är det söndag och det är bank holiday weekend i UK. För er som inte vet vad det är så är det helt enkelt att måndagen är en röddag alltså det är bank holiday på måndagen. Alla är lediga och det blir en lång weekend. Igår (lördag) åkte Emelie, jag och Diana (EMD, haha) till Brighton. Vi var iväg hela dagen och det var helt fantastikst men mer om det i ett annat inlägg. Imorgon drar vi till Cambridge. Det har varit/är en busy weekend. Idag har jag träffat Diana och Emelie för att planera inför imorgon. Vad vi ska göra osv. Nästa vecka har barnen half-term vilket betyder en veckas lov för dem och mig (typ?).
 
Preview of Brighton
 
 
 
 
 
 
C sa till mig höromdagen när vi satt i soffan att jag hade väldigt långa ben. Jag började skratta och sa: Jaså? tycker du?. Då hon svarar: Ja, det tycker jag. Det kan inte vara längre från sanningen. Ni som känner mig vet att jag är kort. Jag är hela 161/163cm lång vilket inte är jättelångt vilket betyder att mina ben inte är jättelånga heller. Men hon tyckte tydligen att jag hade långa ben...