Bun in the Oven

Bun in the oven or more like scones in the oven. Efter min 7km långa springtur denna morgon efter drop off begav jag mig till Diana. Självklart duschade innan jag for (som Emelie säger) iväg. Jag luktade inte svett, I promise. Diana och jag hade nämligen gjort planer på att ha en picknick. Det blev mer scones och film. Men det funkade fint det också. 
 
De engelska scones skiljer sig lite mot hur vi gör dem hemma. Basically, så är det samma ingredienser som hemma. Mjöl, socker (?), mjölk, bakpulver och ägg. Men skillnaden är att de inte formar dem som vi utan de gör individuella scones. Sedan ska man ha grädde och sylt på dem men vi körde smör och sylt. Mycket gott ska jag medela. 
 
Receptet vi gjorde var Mary Berys. Hon är en känd lite, gammal tant hät i Englnad. Hon är en utav dommarna i "Hela England Bakar".
 
Mjöl åker i
 
... sedan smör
 
Jag fick jobbet att skita ner mina händer
 
Cut them out
 
 
Scones in the oven
 
Rest sig lite
 
...och lite till
 
... almost done
 
 
Dianas familj har skaffat höns och Diana är helt kär i dem. Den svarta hönan har äntligen börjat lägga ägg och hon var överlycklig när hon berättade det för mig idag på telefonen. Hon var "over the moon". De började med tre hönor men den som var Dianas blev uppäten av räven i helgen vilket hon inte var glad över.
 
 
Såhär blev slutresultatet
 
Tyckte jag förtjänade detta efter mina långa löprunda som var en riktigt pain in the ass. Men jag tog mig igenom den också på ca 53min. Inte den bästa tiden men det går frammåt även för mig. Efter vi hade fikat på en eller två scones var gav vi oss iväg för att hämta Dianas värdbarn och för att sedan ta henne till swimming. 
 
Ännu en bra dag. Nu ska jag avsluta detta inlägget och dricka mitt té och antingen kolla på Mamma Mia eller på Youtube videos. Har även hunnit packa min väska till Skottland. Lite saker kvar att packa ner som tandborste men det får vänta tills fredag. P sa även till mig idag att hon gillade när jag var hemma. Värmer lite i hjärtat när man får höra sånt.